Γιατί χρειάζεστε ένα eShop για την επιχείρησή σας;

Σήμερα, είναι όχι μόνο δυνατό αλλά συχνά προτιμότερο να κάνουμε σχεδόν τα πάντα (εργασία, ψώνια, ψυχαγωγία κ.λπ.) μέσω διαδικτυακών πλατφορμών ή του διαδικτύου γενικότερα. Είναι λοιπόν απαράδεκτο μια εταιρεία να μην έχει δικό της eshop ή ιστοσελίδα.

Ως προγραμματιστές ιστοτόπων, που έρχονται σε καθημερινή επαφή με παλιούς και νέους επιχειρηματίες, ακούμε συχνά τις ακόλουθες ερωτήσεις:

Γιατί χρειάζομαι ένα eShop για την επιχείρησή μου;

Ποια πλεονεκτήματα θα προσφέρει στην εταιρεία μου ένα eShop ;

Τα πλεονεκτήματα ενός eShop

Την τελευταία δεκαετία, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει εξελιχθεί τρομερά και ανταγωνίζεται έντονα τα φυσικά καταστήματα στις αγορές και τις πωλήσεις.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης. Με τη σωστή χρήση και με τη χρήση όλων των λειτουργιών του, μπορεί να προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Αυτό θα ενισχύσει βαθιά την προωθούμενη εταιρεία και έτσι θα εδραιώσει τη θέση της στη νέα εποχή του εμπορίου.

24ωρη εξυπηρέτηση πελατών

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός eShop σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα, είναι ότι δεν έχει ωράριο λειτουργίας. Οι πελάτες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αγοράσουν προϊόντα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμούν.

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται περισσότερες από 40 ώρες την εβδομάδα και δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκονται χωρίς χρόνο για αναψυχή και ψώνια. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπως αυτές όπου οι σύγχρονοι άνθρωποι πρέπει να καταφύγουν σε διαδικτυακές αγορές μόνο λόγω της έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Τα eshop είναι συχνά η μόνη λύση για να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη καθώς και άλλα προϊόντα που μπορεί να θέλουν ή να χρειάζονται.

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, το eShop σας θα παραμείνει ανοιχτό και διαθέσιμο για κάθε πελάτη που ενδιαφέρεται να αγοράσει τα προϊόντα σας. Δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους απρόσκοπτα και άμεσα χωρίς να περιορίζονται από χρονικά πλαίσια.

Παγκόσμια πελατεία

Με ένα eshop , μπορείτε να στοχεύσετε ένα διευρυμένο πελατολόγιο ανεξάρτητα από γεωγραφικές παραμέτρους. Σε ένα συμβατικό φυσικό κατάστημα οι πελάτες προέρχονται από την αντίστοιχη περιοχή στην οποία βρίσκεται το κατάστημα. Δημιουργώντας ένα eShop για την επιχείρησή σας, αυτό δεν θα είναι πλέον πρόβλημα για εσάς.

Έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας παγκοσμίως και η επιτυχία σας δεν εξαρτάται από γεωγραφικά κριτήρια και περιορισμούς. Με τη σωστή ανάπτυξη και διαφήμιση του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε πελάτες από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Ο χρόνος και η απόσταση δεν θα περιορίζουν πλέον τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Προώθηση και παρουσίαση προϊόντων

Η πλειοψηφία των καταναλωτών σήμερα ενημερώνεται για τη διαθεσιμότητα προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, ακόμα κι αν σκοπεύει να κάνει μια αγορά μέσω φυσικού καταστήματος.

Φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι για μια εταιρεία να μπορεί να παρουσιάζει τα προϊόντα της online. Ένα eShop θα παρέχει στο κοινό μια ενημερωμένη λίστα προϊόντων καθημερινά, ώστε να μπορεί να επιλέξει αν θα επισκεφτεί ένα φυσικό κατάστημα ή όχι. Ταυτόχρονα παρέχει στους υποψήφιους πελάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν απευθείας διαδικτυακά το προϊόν που επιθυμούν.

Εύκολη διαδικασία αγορών

Ποιος μπορεί να πει όχι σε μια εύκολη αγορά χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσει την κίνηση στο δρόμο, τον καιρό, την πολυκοσμία και τις ουρές στα καταστήματα; Η απάντηση είναι προφανής σε όποιον έχει κάνει ποτέ μια αγορά μέσω Διαδικτύου. Αυτό είναι τελικά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των eShops που επιτρέπουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο να ανθίσει μέσω σύγχρονων και φιλικών προς τον χρήστη πλατφορμών.

Ο καταναλωτής, στην απίστευτα γρήγορη καθημερινότητά του θα επιλέξει αναμφίβολα το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η έρευνα δείχνει ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η μεγαλύτερη τάση και ανάγκη της εποχής μας.

Άνετη, άμεση, βολική και χωρίς καμία πίεση, η αγορά και η πώληση μέσω eShop είναι η λύση που περίμεναν χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να προσελκύσετε τους πελάτες σας στο διαδίκτυο είναι απλώς να δημιουργήσετε ένα φιλικό προς τον χρήστη, γρήγορο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα για την εταιρεία σας.

Διαφήμιση / Social Media

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους απόκτησης επισκεψιμότητας και αύξησης των πωλήσεων είναι η διαφήμιση. Δεν αρκεί πλέον μόνο να έχετε ένα eShop , πρέπει να εκμεταλλευτείτε όλα τα εργαλεία που σας παρέχουν τα ψηφιακά μέσα. Ένα eShop χωρίς την κατάλληλη διαφήμιση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι αναποτελεσματικό και αντιπαραγωγικό.

Με τις προωθήσεις που βασίζονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, είναι δυνατό να προσεγγίσετε νέους καταναλωτές και πελάτες. Ανάλογα με το τι προσφέρετε στη σφαίρα των διαδικτυακών αγορών, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές καμπάνιες με στόχο την αύξηση της πελατειακής σας βάσης. Ταυτόχρονα, μέσα από πλατφόρμες που αναλύουν τις κινήσεις και τη συμπεριφορά των επισκεπτών του eShop σας μπορείτε να ορίσετε ένα κοινό-στόχο και να δημιουργήσετε συγκεκριμένες καμπάνιες μάρκετινγκ. Με βάση τις προτιμήσεις των πελατών σας, μπορείτε να προγραμματίσετε μελλοντικές εκπτωτικές προσφορές, συνδυασμούς προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές, κωδικούς κουπονιών και άλλες εκπτώσεις.

Ένας ακόμη λόγος που κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα eShop είναι ότι μέσω αυτού μπορείτε να βελτιώσετε και να πετύχετε πιο εύκολα την επιτυχημένη διαφήμιση της επωνυμίας και των προϊόντων σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε την εταιρεία σας μέσω των social media, στα οποία η πλειοψηφία των καταναλωτών σερφάρει καθημερινά. Είτε πρόκειται για Facebook, Instagram, LinkedIn ή Twitter, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, αφού μπορείτε να αλληλεπιδράτε άμεσα και να επικοινωνείτε μαζί τους. Μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να απαντήσετε στα σχόλιά τους, δημιουργώντας μια άμεση γραμμή επικοινωνίας. Αυτή η διαθεσιμότητα και η προσέγγιση καταδεικνύουν την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, την οποία εκτιμούν οι καταναλωτές σε κάθε επιχείρηση.

Με λίγα λόγια

Δημιουργώντας το δικό σας eShop μπορείτε να ενισχύσετε άμεσα τα ποσοστά επιτυχίας της επιχείρησής σας και να αυξήσετε γεωμετρικά τις πωλήσεις της εταιρείας σας. Με ένα λειτουργικό και υψηλής ποιότητας eShop θα μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις των πελατών σας ακόμα και να τις ξεπερνάτε. Θα είναι μια επένδυση που θα αναβαθμίσει την επιχείρησή σας και θα σας επιτρέψει να λειτουργήσετε με τους όρους του σημερινού κόσμου. Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει κατακτήσει εδώ και καιρό τη βιομηχανία των αγορών και των πωλήσεων παγκοσμίως και ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε στην τάση.

Related Posts

Πρόσφατα άρθρα

brand_identity
Γιατί το ισχυρό brand identity είναι σημαντικό στο σχεδιασμό ιστοσελίδων
6 Μαρτίου, 2024
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Φιλοξενία ιστοσελίδων: απλά βήματα και συμβουλές για να επιλέξετε
15 Δεκεμβρίου, 2023
Επαγγελματική σχεδίαση ιστοσελίδας
Πώς μία επαγγελματική σχεδίαση ιστοσελίδας μπορεί να αναβαθμίσει την αναγνωρισιμότητα σας
16 Νοεμβρίου, 2023
trends web design
8 τάσεις στην σχεδίαση ιστοσελίδων που παρατηρήσαμε το 2023
22 Σεπτεμβρίου, 2023
Κριτικές Πελατών
Κριτικές πελατών: Πως να ζητήσετε κριτικές για την επιχείρηση σας
23 Μαρτίου, 2023

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα νέα σχετικά με την σχεδίαση ιστοσελίδων και γραφιστικών αλλά και με όλες τις μελλοντικές προσφορές μας.

zero web & graphics

Ελ. Βενιζέλου 40
Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής 63200
Τηλέφωνο: +302373065874
Email: info@zeroweb.gr
URL: https://www.zeroweb.gr

Δευτέρα9:00 AM - 5:00 PM
Τρίτη9:00 AM - 5:00 PM
Τετάρτη9:00 AM - 5:00 PM
Πέμπτη9:00 AM - 5:00 PM
Παρασκευή9:00 AM - 5:00 PM
ΣαββάτοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Είμαστε επαγγελματίες, που αγαπούν πραγματικά τη δουλειά τους

Έχουμε περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε συνεργασία με μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να τις βοηθήσουμε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Λατρεύουμε αυτό που κάνουμε και θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι ο ενθουσιασμός μας είναι μεταδοτικός. Έχουμε δεκαετίες εμπειρίας στο μάρκετινγκ και το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της εκτύπωσης και του σχεδιασμού ιστοσελίδων μας κρατάει σε εγρήγορση και μας ωθεί να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την προώθηση της επιχείρησης σας.