Κατασκευή eshop – Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Ολοκληρωμένη κατασκευή eshop με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται μια σύγχρονη ηλεκτρονική επιχείρηση με  πλήρης εκπαίδευση και υποστήριξη από τη zero web & graphics.

Αναλαμβάνουμε για εσάς την κατασκευή eshop (ηλεκτρονικού καταστήματος) με γνώμονα την φιλικότητα προς τον τελικό χρήστη και την ευκολότερη μετατροπή του σε πελάτη. Τα online καταστήματα που έχουμε υλοποιήσει λειτουργούν με επιτυχία χάρη στη χρηστικότητα και την εκ κατασκευής αποτελεσματικότητά τους.

Ένα βασικό πλεονέκτημα που έχει η ανάπτυξη ενός online καταστήματος από τη zero web & graphics είναι ότι η σχεδίαση και η κατασκευή του  γίνονται από εμάς τους ίδιους χωρίς την παρέμβαση εξωτερικών συνεργατών.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως:

  • WordPress
  • Joomla
  • Open Cart
  • Drupal

Όλες οι πλατφόρμες είναι εφαρμογές ανοιχτού λογισμικού και αυτό σημαίνει τεράστια πλεονεκτήματα για οποιοδήποτε σχεδιάζει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σκεφτόμενος μακροπρόθεσμα.

Ανοιχτό λογισμικό σημαίνει ανεξαρτησία και ελευθερία του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας eshop από τους κατασκευαστές (δηλαδή εμάς). Δεν δεσμεύουμε τους πελάτες μας με σκιώδεις συναλλαγές και μικρά γράμματα.

Μάθε περισσότερα για το ανοιχτό λογισμικό.

Κατασκευή eShop με Φιλοξενία σε γρήγορους & αξιόπιστους server

Όσο όμορφο και να είναι το eshop σας, όσο καλά και να είναι τα προϊόντα σας, αν ο server που φιλοξενεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν λειτουργεί αδιαλείπτως και σωστά, χάνετε πελάτες. Στην zero web & graphics προσφέρουμε ολοκληρωμένα και ευέλικτα πακέτα φιλοξενίας eshop σε 2 ηπείρους και 4 χώρες, ώστε να σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας

Κατασκευή eShop με Search Engine Optimization (SEO)

Το βασικότερο πράγμα που χρειάζετε μία επιχείρηση είναι πελάτες. Έτσι και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αυτό που χρειάζετε πάνω από όλα είναι να μπορούν να το βρουν οι δυνιτικοί σας πελάτες μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Το eshop που κατασκευάζουμε για εσάς είναι από την αρχή βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις τοπικές αναζητήσεις.

Ρωτήστε μας για το eshop που σκεφτόσαστε να κάνετε εδώ και καιρό και νομίζατε ότι θα είναι πολύ ακριβό για εσάς. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας εκπλήξουμε με την απάντηση μας.

zero web and services

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το