Επιδότηση για eshop (100%) μέσω ΕΣΠΑ

Επιδότηση για eshop

Επιδότηση για eshop (100%) μέσω ΕΣΠΑ

Επιδότηση για eshop υπόσχεται το νέο πρόγγραμμα ΕΣΠΑ που εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) και αφορά αφορά υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Σκοπός του προγράμματος επιδότησης eshop είναι να βοηθηθούν οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να αναπτύξουν ηλεκτρονικά καταστήματα. Με αυτό τον τρόπο προωθεί τον ψηφιακό προσανατολισμό της ελληνικής εμπορικής επιχειρηματικότητας, η συντριπτική πλειοψηφία της οποίας αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Θυμίζουμε ότι η πλειονότητα των επιχειρήσεων λανεμπορίου στην Ελλάδα δεν έχουν μπει ακόμα στην διαδικασία δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων ή τα υπολειτουργούνε.

Επιδότηση για eshop – Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Ο υγυπουργός στην ανακοίνωση του, τόνισε ότι πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Με αυτό το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

Το ποσό αυτό κρίνεται ως αρκετά υψηλό αφού μπορεί να δώσει τη δυνατότητα ψηφιακής αναβάθμισης σε τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανεμπορίου.

Γυναίκα eshop

Περισσότερες λεπτομέριες για την επιδότηση eshop

Το πρόγραμμα επιδότησης eshop, όπως αρχικά έχει εξαγγελθεί, σας δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρει και αναβαθμίστε την επιχείρηση σας με βιώσιμους όρους και προϋποθέσεις.

Τί είδους eshop;

Η επιδότηση θα αφορά κάθε είδος ηλεκτρονικής σελίδας εμπορίου, είτε αφορά μια μικρή click away εφαρμογή, είτε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα eshop. Στην zero web & graphics έχουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop).

Εφόσον σας ενδιαφέρει να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23730 65874, στείλτε μας mail στο info@zeroweb.gr, ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

    Θέλω να μάθω περισσότερα για την 100% επιδότηση eshop
    Τα πεδία με αστεράκι (*) είναι υποχρεωτικά.

    Share this post