Σχολικά Είδη Δώρων

Σχολικά Είδη Δώρων για φροντιστήρια – Τσάντες και άλλα σχολικά είδη για την ιδανική έναρξη της σχολικής χρονιάς. Δείτε όλα τα προϊόντα μας σε σχολικά είδη δώρων στον κατάλογο μας. Μεγάλη ποικιλία, από τσάντες μέχρι μολύβια, για μαθητές από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο και το φροντιστήριο.

Μέσα από μια πλούσια γκάμα, επιλέξτε σχολικά είδη δώρων με εκτυπωμένο το λογότυπο σας και τα στοιχεία σας. Ιδανικά και για αθλητικές ακαδημίες αλλά και βιβλιοπωλεία και συναφή καταστήματα που θέλουν να προωθήσουν την επιχείρηση τους.

Σχολικές τσάντες και τσάντες φροντιστηρίου

Οι τσάντες έχουν ενισχυμένο πάτο, ανατομική πλάτη & ανατομικούς ιμάντες. Τα υλικά των τσαντών είναι συγκεκριμένου πάχους & πλέξης ώστε να αντέχουν στο βάρος των βιβλίων και να μη σκίζονται. Τα φερμουάρ είναι αξιόπιστα για να μη χαλάνε από τη χρήση

Δείτε ολόκληρο τον κατάλογο μας με σχολικά είδη δώρων για φροντιστήρια

Σχολικά Είδη Δώρων

https://online.anyflip.com/ybmqo/xywp/

Επαγγελματικά είδη δώρων

Επικοινωνήστε μαζί μας για ακόμα περισσότερες επιλογές σε είδη δώρων επαγγελματικά και προσωποποιημένα. Μπλουζάκια, αναπτήρες, είδη παραλίας και πολλές ακόμα επιλογές για να διαλέξετε. Διαφημιστικά δώρα, συνεδριακό υλικό, εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας είναι μερικά μόνο από τα είδη που μπορείτε να βρείτε, φτιαγμένα ειδικά για την κάθε ανάγκη επικοινωνίας.

Όμορφα σετ γραφείου, χαρτοκόπτες με διακοσμητικά σύμβολα, ποιοτικές μολυβοθήκες, θήκες για επαγγελματικές κάρτες και φακέλους, ιδιαίτερα “πρες παπιέ”, χρηστικά & διακοσμητικά μεταλλικά κουτιά και πολλά άλλα είδη γραφείου που θα δώσουν κύρος και αισθητική στη διακόσμηση γραφείου.

Ανανεώνουμε τις επιλογές σας σε διαφημιστικά δώρα, κάθε χρόνο ώστε να υπάρχει πάντα μια πρωτότυπη ιδέα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

eshop halkidiki